Damm ha ampliat la seva cartera de cerveses sense alcohol amb el llançament de Free Damm Torrada, la nova cervesa 0,0% torrada. Una cervesa sense alcohol 0,0%, fresca i equilibrada, on predominen les notes a cereals torrats, amb suaus aromes a cafè i cacau, i en la qual els llúpols li confereixen una amargor suau.

Per a l’elaboració d’aquesta nova varietat de Free Damm s’han utilitzat maltes torrades, que s’obtenen mitjançant un procés de torrefacció similar a el de el torrat de el cafè. De la mateixa manera que es fa amb Free Damm, en el procés d’elaboració de la nova Free Damm Torrada també es recuperen les aromes que es perden a l’eliminar l’alcohol, i es reincorporen a la cervesa, obtenint com a resultat una cervesa 0,0 % torrada amb tots els seus matisos, amb més aroma i millor sabor.

La nova Free Damm Torrada està disponible en hostaleria en format de terç retornable, completant així la gamma de cerveses 0,0% de Damm, composta fins a la data per Free Damm i Free Damm Limón.

A Disnova ja hem provat la nova torrada sense alcohol, i estem segurs que tindrà una gran rebuda per part dels amants de la cervesa torrada i per als que volen beure una bona cervesa però sense consumir alcohol.