En els últims mesos, DISNOVA hem assistit a una sèrie d’esdeveniments relacionats amb el sector de la distribució a la restauració.

Del 7 al 9 de març viatgem a Madrid per a assistir a Horeca Professional Expo, la gran cimera de la innovació en l’hostaleria, on vam poder conèixer les últimes tendències enfocades a la innovació tecnològica i la sostenibilitat.
En el marc de la HIP, el 8 de març assistim a la Convenció anual de FedisHoreca, la federació espanyola que agrupa les principals empreses del sector.

El 4 d’abril assistim a Barcelona Wine Week, esdeveniment en el qual, a més de visitar als nostres proveïdors de vins i caves Maria Rigol Ordi, Casa Mariol, Celler el Molí i Ermitas Veracruz, vam tenir l’oportunitat de conèixer i catar noves referències de varietats i denominacions molt interessants.

I un dia després, assistim a l’esdeveniment Alimentària a Barcelona, on ens acostem a l’estand del Grup Damm per a conèixer les futures incorporacions de la cerveseria al nostre portfolio, entre elles les lager Victoria Málaga (la qual ja tenim en estoc) i Oro Bilbao.

DISNOVA participa en aquests esdeveniments amb un objectiu clar: continuar creixent en el sector i explorar oportunitats que ens permetin millorar les ofertes, la qualitat i el servei que oferim als nostres clients.