Recentment hem afegit al nostre catàleg de productes la marca “Agua enCaja Mejor”, una línia d’aigua mineral natural en formats de 33 i 50 centilitres envasada en brics de cartó.

A continuació, et detallem 5 motius pels quals podries comprar Agua enCaja Mejor:

1. 94% Recursos renovables

El 94% de les caixes de Agua enCaja Mejor es componen de recursos renovables, la qual cosa ho fa un dels envasos més sostenibles del mercat. Concretament està compost de fibra de cartó, una matèria primera renovable que prové de boscos gestionats de manera sostenible (certificat per la Forest Stewardship Council).

En triar envasos amb materials renovables ens assegurem que hi hagi suficients recursos naturals per a les generacions futures, i utilitzant materials renovables ajudem a frenar l’escalfament global i a reduir significativament les emissions de gasos que contribueixen a aquest efecte hivernacle.

2. Boscos 100% sostenibles

Els arbres que s’utilitzen són reemplaçats per arbres nous, ja que el cartó les caixes prové de boscos sostenibles.

Els boscos són essencials per al planeta. Els que són manejats responsablement són dipòsits de carboni, absorbeixen CO₂ i alliberen oxigen a través de la fotosíntesi ajudant a frenar l’efecte d’hivernacle.

Gràcies a això, la superfície forestal europea s’ha vist incrementada apreciablement en els últims anys.

3. Envasos sense petjada de carboni

Aquest envàs genera zero emissions de CO₂ a l’atmosfera. El principal factor per a reduir la petjada de carboni és que Agua enCaja Mejor treballa amb energia 100% renovable.

4. Treballen per la reforestació dels nostres boscos

Agua enCaja Mejor destina el 10% dels seus beneficis a plantar arbres a Espanya.

Això ho fan a través de la fundació Plant for the Planet, una ONG que lluita contra el canvi climàtic plantant arbres, donant xerrades, organitzant accions de protesta i més.

5. Campanya #PlantaTuCaja

Han impulsat la Campanya #PlantaTuCaja, amb la qual tu també pots contribuir a la reforestació dels boscos.

Què com pots participar?

  1. Fes una foto de la teva Agua enCaja
  2. Utilitza l’etiqueta #PlantaTuCaja
  3. Puja-la a les xarxes socials, t’enviaran un codi 🙂
  4. Emplena el formulari i llest!