Aquest dilluns hem visitat les instal·lacions de Comergrup, la nostra central de picking per Alimentació i Hostaleria ubicada a Mollet de Vallès, per presentar la Campanya de Nadal 2021.

La presentació va estar dirigida per la nostra gerent Eli Peñalver i pel director del departament comercial Isidre Comellas. Durant la reunió, el nostre equip de venedors i comercials va poder conèixer les novetats del catàleg de Grup Disber, empresa fabricant de les cistelles i lots de Nadal, així com les noves funcionalitats que hem treballat durant tot l’any per incorporar a la nova campanya.

En una nou Nadal marcat encara per la situació pandèmica, el nostre equip comercial tornarà a destacar els Lots i Cistelles de Nadal com el regal ideal per sorprendre, per encertar i per gaudir quan i amb qui vulguis.

Com a dada final, aquest any oferirem la possibilitat d’elaborar lots de vins ecològics i/o vegans, lliurats en un packaging personalitzat de la nostra nova marca registrada, dedicada exclusivament a la comercialització d’aquests productes.

Des Disnova agraïm el bon tracte rebut per part de tot l’equip de Comergrup.