Regalar una Cistella de Nadal als empleats és una tradició molt estesa a moltes empreses. Podrien regalar altres coses amb temàtica nadalenca o fins i tot sopars d’empresa, però, si ens parem a pensar… a tots ens fa molta il·lusió rebre la nostra Cistella cada any.

El dia que un ho rep és màgic. Res ens pot introduir més a l’ambient nadalenc que carregar amb la nostra Cistella fins a casa mentre pensem en els dies de vacances que ens esperen. Potser fins aquest moment ni ens haguéssim parat a observar que ja estaven encesos els llums pels carrers, i que en algun comerç proper havien posat ja la decoració nadalenca.

Alguna cosa té la Cistella de Nadal que la fa especial entre els regals d’empresa. Però per què segueix il·lusionant, encara que la rebem cada any?

  • És un regal amb un valor especial. Els regals sempre et fan sentir-te estimat i valorat pels altres, i una cistella de Nadal transmet una sèrie d’emocions que el fan molt especial.
  • És un regal pràctic. A qui no li ha faltat torrons pels típics sopars familiars de Nadal? La Cistella conté una gran varietat de productes que podrien ser un complement perfecte.
  • És un regal que uneix. El moment de rebre les Cistelles i felicitar-se el Nadal entre companys de feina és un moment entranyable. A més, el moment en què el treballador rep el reconeixement de l’empresa, augmenta la seva confiança i el seu sentit de pertinença a ella.
  • És un regal per a tothom. Què millor que un regal que pots compartir? Ho gaudeixes tu i els teus familiars i éssers estimats.
  • Mai és el mateix regal. Cada any les Cistelles són diferents, tenen un embolcall diferent i gran varietat de torrons, formatges, begudes i pernils. És un element sorpresa que suscita gran emoció.

Finalment, el més important: És un regal que et treu de l’estrès, de la pressa i de la rutina, i et recorda que no estàs celebrant una festivitat qualsevol. És Nadal.

 

En Disnova oferim la millor selecció de Cistelles i Lots nadalencs d’alta qualitat.

Podeu visitar la botiga fent clic aquí.