No es talla: Nova recepta de La Levantina Civada i Soja

Fer el millor cafè requereix anys d’experiència.
Fer la millor beguda vegetal, també.

El Grup Cacaolat ha millorat les seves receptes de La Levantina Civada i Soja per a una millor experiència per al barista.

Han afegit vitamines, calci i estabilitzants perquè siguin receptes estables que no es tallin en elaborar el cafè amb beguda vegetal. D’aquesta manera garanteixen un producte d’alta qualitat avalat pels 80 anys d’experiència de l’empresa.

A Disnova ja disposem d’aquestes begudes vegetals amb la nova recepta incorporada. Si desitges obtenir més informació no dubtis a contactar-nos: info@disnova.es.

Articles Relacionats

Resum de privacitat

Aquesta web utilitza cookies perquè puguem oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el teu navegador i realitza funcions com ara reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.