Com és tradició a l’estiu, Estrella Damm ha fet públic el seu anunci anual, repetint la premissa dels dos últims: Compromís amb el medi ambient i contra el canvi climàtic.

L’anunci, titulat “Acte III. Compromís“, centra la seva presència a les platges d’Eivissa i Formentera, on es succeeixen un seguit d’actes:

A Sa Figuera Borda, un grup de joves uneixen les seves forces per treure de l’aigua tones de residus acumulats a la zona.

A s’Espalmador, una noia recull un plàstic de la sorra. A Cala Saona (Formentera) un jove rescata un falcó atrapat en una xarxa de pesca.

Un altre dels escenaris és Benirràs. També apareix Rupià, on uns joves lluiten contra una bola de foc i s’enfronten a una excavadora al camp.

Repeteix com a compositor Joan Dausà, autor de la banda sonora de les dues anteriors edicions i un dels actors clau per fer aquests anuncis innolvidables.

A la fi de l’anunci, Damm anuncia que eliminarà les anelles de plàstic substituint-les per cartró 100% bio. Amb aquesta iniciativa, pionera en el sector de l’hostaleria, s’espera reduir en gran mesura la producció de plàstic.

A més, Damm ha anunciat que està treballant per substituir per cartró els plàstics decorats que envolten les llaunes, i que es compromet a eliminar el 2021.

En definitiva, aquest tercer anunci posa més que mai el focus en el canvi climàtic i en l’extrema necessitat de canviar el nostre model productiu.

Com diu l’anunci: “Defensar la teva manera de viure és una forma molt bonica de viure”