En paraules d’Albert Einstein, la clau per obtenir resultats diferents és deixar de fer sempre el mateix. Aquesta filosofia de vida es reflecteix en “Variar”, la nova i emocionant campanya de Damm Lemon per aquest estiu. L’empresa s’enorgulleix de presentar a Carlos Cuevas com a protagonista d’aquesta campanya, que convida els espectadors a explorar noves experiències i viure la vida al màxim. Acompanya Cuevas mentre recorre els captivadors paisatges de la Costa Brava, practicant una àmplia varietat d’activitats esportives i descobrint que a la vida hi ha massa coses interessants per quedar-se només amb una.

Descobreix l’esperit de “Variar” amb Carlos Cuevas

La campanya “Variar” és una creació de l’agència creativa The Cyranos, que ha sabut capturar perfectament l’esperit aventurer i apassionat de Carlos Cuevas. En cada escena, es mostra a Cuevas gaudint de diverses disciplines esportives, des del running i la natació fins al ciclisme i l’esgrima. La passió i l’entusiasme de Cuevas per “variar, experimentar i provar coses diferents” són evidents, i les seves paraules inspiren els espectadors a viure la vida amb la mateixa intensitat.

La importància del canvi a la vida de Carlos Cuevas

Per a Carlos Cuevas, la vida es tracta d’explorar i descobrir noves facetes d’un mateix. “Cal canviar; hi ha massa coses interessants per fer només una”, assenyala l’actor mentre s’endinsa en les aigües cristal·lines de la Costa Brava o es desplaça amb bicicleta per senders pintorescos. La campanya “Variar” ens recorda la importància de sortir de la nostra zona de confort, de prendre’s riscos i d’obrir-nos a experiències que ens enriqueixin com a individus.

El toc refrescant de Damm Lemon

Encara que la vida de Carlos Cuevas estigui plena de canvis i noves experiències, hi ha alguna cosa que roman constant: la seva elecció de beguda refrescant. En finalitzar les seves activitats, Carlos gaudeix d’una Damm Lemon, una beguda elaborada amb la cervesa mediterrània de malta, arròs i llúpol característica d’Estrella Damm, combinada amb els llimons “Primafiori” del Mediterrani. Aquesta recepta, que data des de 2001, ha demostrat ser un clàssic imprescindible en els estius de qui busquen la combinació perfecta de sabor refrescant i sofisticat.

De “Rutina” a “Variar”

“Variar” succeeix a l’exitosa campanya “Rutina” de Damm Lemon del 2020, protagonitzada pel talentós Isak Ferriz. Mentre “Rutina” celebrava la importància de les bones rutines, “Variar” convida els espectadors a ampliar els seus horitzons i provar coses noves sense perdre el toc refrescant que només Damm Lemon pot oferir.

 

Aquest estiu, Damm Lemon ens convida a viure amb l’esperit aventurer i apassionat de Carlos Cuevas a “Variar”. Experimentar, provar coses diferents i gaudir de la diversitat que la vida té per oferir és l’essència d’aquesta emocionant campanya. I, per descomptat, al final de cada jornada plena de noves experiències, sempre podrem deleitar-nos amb el gust inconfusible d’una Damm Lemon, el company perfecte per refrescar el nostre estiu. Així que, a “Variar” s’ha dit!