L’esperit nadalenc arriba a Disnova amb un producte únic: la cervesa de Nadal d’Estrella Damm! En els anys 50, els mestres cervesers de Damm van inaugurar una meravellosa tradició en crear una cervesa exclusiva per a celebrar les festivitats. Inicialment, aquestes edicions limitades eren un regal per a treballadors, familiars i amics. Al llarg del temps, aquesta cervesa es va convertir en una anticipada tradició anual. És per això que des del 2013, decideixen ampliar la seva distribució per a fer-la accessible a tots.

Les strong lager, amb la seva robustesa i caràcter, complementen perfectament els plats amb sabors intensos. Les carns rostizadas i sucoses, tan representatives de la temporada nadalenca, són l’elecció perfecta per a acompanyar aquesta cervesa. A més, el seu sabor s’harmonitza meravellosament amb formatges potents i madurats. La nostra proposta estel·lar per a maridar? Canelons d’ànec confitat!

En Disnova, ens alegra anunciar que ja disposem de l’esperada cervesa de Nadal. La seva aroma especiada i el seu sabor únic es convertiran en el centre de totes les celebracions.

No us perdeu l’oportunitat de gaudir de la tradició cervesera durant aquest nadal!

Pots adquirir aquesta cervesa tan especial a la nostra botiga en línia.