Descobreix el deliciós sabor de Cacaolat en el seu nou format de got de 200 ml!

El Cacaolat Take Away és especialment ideal per a establiments com fleques, cafeteries i altres negocis de restauració. La seva mida compacta i pràctica facilita l’emmagatzematge i l’exhibició en les nostres vitrines, a més d’oferir una experiència refrescant i satisfactòria als nostres clients.

La recepta tradicional de Cacaolat, amb el seu inigualable sabor a xocolata i la seva cremositat única, en aquesta versió en got. Volem que els nostres consumidors es deleitin amb cada glop, gaudint de la qualitat i el sabor inconfusibles que han convertit Cacaolat en un referent al mercat.

Oferim un producte que s’adapta als estils de vida actuals, on la mobilitat i la practicitat són essencials. El Cacaolat en got de 200 ml és perfecte per portar a la bossa, a la motxilla o en qualsevol altra ocasió en què desitgis gaudir d’un deliciós i nutritiu xocolata a qualsevol hora del dia.

No perdis l’oportunitat de provar la nostra nova aposta. Acosta’t a la teva fleca o establiment de confiança i demana el teu avui mateix.