Avui hem anunciat via xarxes socials la incorporació d’una nova cervesa al nostre catàleg: la Brooklyn Lager americana.

La Brooklyn Lager és una American Amber Lager, molt equilibrada i de gran sabor, elaborada mitjançant la tècnica dry-hopping, afegint llúpols frescos a la cervesa mentre té lloc el seu procés de maduració en fred. Aquesta cervesa lager ambre és pionera de la “Craft Beer Revolution” als Estats Units, i posseeix un sabor complex, suau i refrescant que combina estupendament amb gairebé qualsevol menjar. S’elabora amb llúpols Cascade i Hallertauer Mittelfrueh.

Brooklyn Lager és el vaixell insígnia de la cervesera Brooklyn Brewery, fundada el 1987. El seu nom és un homenatge al districte de Brooklyn de la ciutat de Nova York, en la qual es trobava el cor de la indústria cervesera nord-americana del segle XIX, on s’allotjaven més de 45 fàbriques de cervesa.

Té un color ambre, coronat amb escuma blanca molt sedosa. Posseeix una aroma intensa a flors i herbes, amb tocs a malta caramelitzada i pa de pessic. Al paladar té un punt de sequedat, amb gust de malta, cítrics, caramel i pa, amb un deliciós toc amarg. Es recomana servir-la en un got de tulipa. Pot acompanyar tot tipus de plats des pizza, barbacoes i amanides fins formatges.